ASUS Historien – II

Næste skridt skulle tages. Jeg gik på Google+ og fandt en gruppe for netop min telefon. Omkring 600 medlemmer havde gruppen, og de var klar over, at der ikke kom nogen opdatering. Og deres humør omkring dette var meget lig midt. I hvert fald dem, der talte med højeste stemme.

Jeg gjorde opmærksom på min tilstedeværelse og min holdning meget hurtigt. Tænkte lidt over, hvor meget vi kunne gøre sammen. Et domæne med dertil hørende webhotel stod ubenyttet hen, så bevæbnet med et WordPress tema gik jeg i gang. 4 timer senere stod det klar med indtil flere sider, med reelt indhold og naturligvis på engelsk.

I WordPress kan man, hvis du ikke er klar over det, skrive indlæg og publicere dem på en fastlagt dato. Den første uge var med andre ord fastlagt med indlæg, så siden havde liv og der skete noget nyt hver dag.

De øvrige i Google+ Gruppen fik besked om hjemmesiden og ganske autonomt gik vi i gang med at gøre opmærksom på uretfærdigheden omkring problematikken på ASUS Facebook sider rundt omkring i verden. Andre, som ikke kendte til vores gruppe var allerede i gang. Nu kom der bare flere til.

Hjemmesiden blev et slags samlingspunkt og ifølge gruppen var der glæde over den fornyede energi. Nå, der blev gjort opmærksom på hjemmesiden på Facebook og det hele begyndte at komme i bevægelse igen.

Næste skridt hører du om i morgen.