SEO pointe mar12

Tags

Related Posts

Share This

SEO pointe

Jeg er tilhænger af SEo. Vær ikke i tvivl om det, men der er nogle ting, der er lige så væsentlige. Eller i hvert fald en yderst vigtig ting. Billedet herunder illustrerer det i al sin glimrende enkelthed.

Simpelt ikke?

Det er simpelt, ikke?

 

Til al held, er Google begyndt at tage hensyn til, hvad der skrives på de enkelte hjemmesider. Og heldigvis, fordi man fra tid til anden støder på sider, der er “optimeret” til Google, men så ikke-optimeret til almindelige mennesker, for teksten er ulæselig. Og hvad vinder man så? En perfekt placering på en given Google søgning for så derefter at skræmme kunderne væk.

Kvalitet, uanset om det er et produkt eller en præsentation på en hjemmeside, skræmmer ikke, hvis den er god. Hvad der så er god kvalitet, er en anden og længere diskussion.