“Gratis” billeder mar07

Tags

Related Posts

Share This

“Gratis” billeder

Hvis man ellers kan leve med, at der er link til Twitter, Tumbler og at andre kan embedde det valgte billede, samt tekst om Gettyimages og oplysninger om fotografen samt , så er der nu åbnet op for en af verdens største stock billeddatabaser. Og, ja, du skal også findes dig i, at dine brugere ved tryk på billedet sendes til Gettyimages, hvor de få mulighed for at købe billedet.

Det ser ud som herunder:

Altså en fremragende måde, at sikre, at de billeder der benyttes på hjemmesiden er lovlige at vise og at æren på den måde tilfalder rette vedkommende, uden at der skal betales en hel masse penge. Det skal dog nævnes, at det ikke er alle billeder, der kan vises på denne måde. 

Du skal blot trykke på den grå¨knap med disse tegn </> og embedde koden. Og man kan sagten ændre bredden, hvis det skulle ønskes.