Google PageSpeed mar13

Tags

Related Posts

Share This

Google PageSpeed

Google “kikker” efter mange ting, når siderne skal indekseres i en given søgning. En af parametrene er hastighed på siden. Og mangler du et værktøj til yderligere hjælp, har Google faktisk et af slagsen, som ikke bare angiver din score, men også kommer med forslag til, hvordan du kan forbedre din hjemmeside.

Google PageSpeed hedder det nye værktøj i kassen, med mindre du naturligvis allerede har det i din kasse. Og ja, jeg har kørt denne side igennem. Scoren var ikke imponerende; 65 ud af 100 i mobil udgaven og 68 ud af 100 i desktop udgaven.

Google PageSpeed

Her er de nøgne tal!

Men der er heldigvis forslag og de er ret dybdeborende. I mit tilfælde var der mange forslag. Nu har jeg erhvervet mig et WordPress Theme til denne side, og med mit ringe kendskab til PHP, er det tvivlsomt hvor meget jeg kan gøre ved det. Men de ting, jeg kan ændre bliver ændret.