Ylvis II jan03

Tags

Related Posts

Share This

Ylvis II

I slutningen af oktober 2013 skrev jeg om Ylvis. En af de mere populære videoer på Youtube. Du kan læse den oprindelig artikel her.

Og nu, hvor der er gået noget tid, er det på sin plads med en lille opdatering. Videoen er blevet set mere end 309 millioner gange, så vi kan vist med sindsro skrive, at den ikke overhaler Psy og hans Gangnam Style. Dermed ikke sagt, at det er dårligt. Tværtimod. Det er godt gået for en video at blive set så mange gange og det har forhåbentligt medført en masse pr for gruppen bag.

Se eller gense den herunder. Det skal for god ordens skyld nævnes, at Gangnam Style ikke flytter sig så voldsomt mange gange mere. I slutningen af oktober 2013 var den blevet set mere end 1,8 milliarder gange. Det tal er stadig gyldigt. Efterfølgeren er dog “kun” blevet set 612 millioner gange.