Negative søgeord jan06

Tags

Related Posts

Share This

Negative søgeord

Til dagligt håndterer jeg blandt andet min arbejdsplads AdWords konto, og her er en del af kampen at sikre, at vore annoncer udelukkende vises ved relevante søgninger. Det betyder, at der stort set dagligt skal findes søgeord hvor vore reklamer enten vises eller slet ikke vises. Det handler naturligvis om at ramme de rette mennesker. Og her er det ind imellem som om, at Google tror de gør os en tjeneste ved at bruge hele det daglige budget, for ind imellem kommer ovre reklamer frem ved de mest ligegyldige søgninger. Jo jo, tænker du nok, men brugeren finder jo bare jeres annonce interessant og trykker. Ja, enten det eller også har vi at gøre med en happy clicker der blot er sikker på, at Google altid finder det meste interessante frem til ham/hende.

Hvorom alting er, så er de negative søgeord vigtige, for ellers sker der noget i stil med bedenstående. Og nej, det er ikke der jeg slår mine daglige folder.

 

Søgning efter Lloyd Insurance

Søgning efter Lloyd Insurance