En måde… jan29

Tags

Related Posts

Share This

En måde…

Jeg er glad for Stand up comedy og modtager i den forbindelse nyhedsbrev fra to af dem, der virkelig kan skabe morskab. Den ene er Louis C.K., der efterhånden har været i gang længe. Og han er skrap.

Således også når han sender nyhedsbreve. Det netop udsendte er langt, nærmere betegnet 753 ord eller 4.105 tegne med mellemrum. Og ingen billeder. Det blev læst fra  ende til anden.

Hvorfor? Jo, fordi han skaber en historie om en film han netop har lagt ud på sin hjemmeside til en billig pris. Han fortæller lidt om, hvordan han har kæmpet. Han husker at nævne en lang række mennesker, der har deltaget i filmen – en sort/hvid film. Han er ærlig omkring lanceringen af filmen og hvorfor den offentliggøres og gø lidt reklame for hans seneste show og hvor billigt det. Naturligvis laves der også sjov undervejs. Men det er afslutningen, der er unik og den kommer før “sincerly”. Ikke nederst eller gemt væk. Her er den:

“Thank you for receiving this email.  If you hated it, or you hate me, feel free to unsubscribe.  Keep in mind that I am personally informed whenever anyone unsubscribes and I cry very hard every time it happens. ”

Det er klasse.