Tags

Related Posts

Share This

Ylvis

I starten af september 2013, havde JyllandsPosten en artikel omkring en på det tidspunkt netop lanceret YouTube video med den norske komikerduo Ylvis. Artiklen gik på, om denne video endegyldigt ville afløse Psy. Y. Du ved ham med Gangnam Style. Artiklen citerede i øvrigt andre aviser, der forsøgte at foregribe begivenhedernes gang. Altså skrive den store nyhed inden den skete. Se i krystalkuglen om man så må sige. Men Thomas Bigum, var nu ikke helt med på, at den skulle kunne skabe lige så meget opmærksomhed.

Da artiklen blev skrevet havde omkring 8,5 millioner set videoen. Og jeg kan da allerede nu afsløre, at videoen ikke har overhalet Gangnam Style. Ikke endnu da. I skrivende stund er videoen blevet set 162 millioner gange. Og det er ganske fint og flot. Det vil mange sikkert misunde dem. Men der er nu alligevel lidt vej op til Gangnam Style, der nu er blevet set mere end 1,8 milliarder gange. Okay, sidstnævnte har også været fremme i et år, mens den anden blev lanceret den 3. september.

Men igen, 162 millioner gange meget godt. Og I skal da heller ikke snydes for videoen, og så kan det være, at jeg om et års tid vender tilbage for at skrive om, hvordan det er gået eller om Psy er helt glemt. Det skal lige nævnes, at Psy’ efterfølger, nemlig videoen Gentleman er blevet set 571 millioner gange.