Tags

Related Posts

Share This

Bonerte USA

Hvis man gør det rigtigt, kan man godt udnytte, at amerikanerne til tider fremstår noget bonerte. Hvem husker ikke det berømte øjeblik i halvlegen til Super Bowl, hvor Janet Jackson havde visse problemer med sit kostume og meget uheldigt fremviste et bryst med et smykke på.

Nå, det var den gang. Lad os skrue tiden frem til for nylig, hvor der fandt en “skandale” optræden sted til en MTV fest. Meget kort fortalt gav Miley Cyrus den gas på scenen i ført ikke ret meget tøj. Nærmere betegnet en hudfarvet latex bikini. Det fik naturligvis op af stolen.

Men det fik også aviserne over store dele af jordkloden til at skrive om begivenheden. Så med andre ord, fik den unge dame ubetalelig gratis markedsføring. og det lidt før hendes kommende plade udkommer. Nærmere betegnet den 8. oktober.