Abercrombie & Fitch sep24

Tags

Related Posts

Share This

Abercrombie & Fitch

Det startede egentlig for noget tid siden. Altså debatten omkring de ansattes fremtoning i Abercrombie & Fitch butikkerne rundt omkring på kloden. Det hele startede med offentliggørelsen af et billede fra en håndbog, hvor det fremgik, hvad der var tilladt og hvad der på ingen måde er tilladt.

AF

 

Men historien vil bare ikke gå væk. For nu er medarbejderne til forskel fra tidligere, hvor der var lidt ro på den front, at udtrykke deres mening om reglerne. Der er blandt andet eksempler på en, der er blevet fyret for ikke at ville tage sit tørklæde af og en anden blev tvunget til at klippe et bånd, der var blevet givet til hende af en hinduistisk præst.

Og det bunder alt sammen i, at medarbejderne risikerer påtale, reprimander eller at blive sendt samt risikere fyring, hvis ikke reglerne i den, efter medarbejdernes mening, noget hårde håndbog bliver overholdt.

Det er ikke noget, der ligefrem giver positiv omtale af virksomheden. Man kan naturligvis argumentere for, at i hvert fald en vis portion af de ansatte kendte til reglerne inden de blev ansat, men ikke desto mindre er tonen ikke positiv over for de efter sigende mange regler.