Tags

Related Posts

Share This

Twitter rekord

Når der sættes rekord på Twitter, vil man nok mene, at den må være relateret til en begivenhed af en vis størrelse i USA. Men nej, den  nyeste rekord, som naturligvis nok skal blive slået på et eller andet tidspunkt, fremkom under et program på japansk tv. Nærmere betegnet Castle in the Sky, der så vidt jeg kan finde frem til, er en tegnefilm.

Der blev målt en aktivitet på ikke mindre end 143.199 tweets i sekundet.  Det skal sættes i forhold til, at der på en almindelig dag tweetes 500 millioner gange svarende til 5.700 tweets i sekundet.

For Twitter er det naturligvis god markedsføring, og historien har da også ramt flere medier. Twitter sætter selv trumf på ved at gøre et nummer ud af, at de mange tweets ikke medførte nogle problemer for deres servere.