Falsk fartkontrol aug02

Tags

Related Posts

Share This

Falsk fartkontrol

Du kommer hjem og finder en kuvert påtrykt FARTKONTROL med store sorte typer. Skuffelsen lurer indtil du åbner brevet og finder ud af, at det blot er en reklame for fiber-bredbånd. Lettet eller sur.

I hvert fald en var sur, og det har nu afstedkommet klager til selskabet bag, nemlig energiselskabet SE. Marketingchefen for selskabet siger dog til DR:

“Tanken med den er selvfølgelig at den skal få et smil frem på læben når man åbner den og tænker, pyha, det var ikke en fartkontrol jeg var blevet taget i. Det er ikke meningen, den skal få folk op i et nervøsistetsfelt hvor man nærmest føler sig kriminel i de sekunder, det tager at åbne den”

Kampagnen har dog medført et stigende salg såvel som både positive men også en del negative reaktioner. Den allestedsnærværende Henrik Byager, har også en mening om reklamen.

“Jeg synes det er torskedumt at skrive “Fartkontrol” uden på konvolutten for så bringer man folk over i et negativt og aggresivt humør, og det er jo ikke meningen”, siger han til DR.

Det er alt for let at anskue verden i et bakspejl, men hånden på hjertet, ville du kunne finde på at lave noget tilsvarende?