Tags

Related Posts

Share This

Aktivister

I lyset af den omtalte homolov, som den er blevet kaldt, er der ballade flere steder i verden. Nogle har skabt en boykot af en kendt russisk vodka producent, som så viste sig ikke at være russisk alligevel. Selv samme producent støtter faktisk homoseksuelle, men det var der ikke nogen, der brugte tid på. Virksomheden skal altså, på trods af støtte, finde sig i at skulle bruge tid på markedsføring for at rette op på noget, de intet har med at gøre på nogen måde. Der tales også om hvor vidt man skal tage drastiske skridt i forhold til de olympiske lege, der skal afholdes i netop Rusland næste gang. Men det er blevet til snak, idet de russiske myndigheder har forsøgt at formilde stemningen ved at gøre opmærksom på, at netop de olympiske lege er undtaget.

Der er naturligvis også nogle, der rammer plet på den helt stille og rolige måde. En måde, der naturligvis vil blive spredt via de sociale medier og dermed give anledning til mere debat. Det er så godt lavet og så enkelt. Det er godt tænkt.

Russisk-ambassade-Stockholm