Tags

Related Posts

Share This

Over kanten?

Nedenstående videoklip har vagt nogen forargelse på nettet. En mandestemme forklarer i starten, at han har fundet en iPhone på gaden og den indeholdt videoklippet. Lidt research opklarede dog den fulde sandhed. Der er tale om et reklamestunt for en film. De implicerede parter i filmen, altså kvinden, er efterfølgende blevet afhørt af politiet. Selve setuppet vækker dog minder om en lanceringen af en anden film, nemlig The Blair Witch Project.

Teksten til videoen, lyder: I have picked up an iphone5 on the street. However, I found some strange videos in the iphone. There was a girl asking for help. She claim she was no longer to live. What should I do now? Should I still sell the iphone5?

Den grædende kvinde, fortæller at hun har fødselsdag, at alle hendes venner er døde og hun ikke ved om hun får sin mor at se igen. Smagløs? Smart?