Falsk Tampax reklame? jun21

Tags

Related Posts

Share This

Falsk Tampax reklame?

Reklamen herunder er falsk. Så kan man naturligvis spørge om, hvad den så laver på disse sider. Tjo, selv om den er falsk, så er der en chance for, at den alligevel spredes via YouTube, hvor den er set. Og selv om den er falsk og alle – eller stort set alle – ved det, så skulle det undre mig meget om ikke den alligevel har en betydning i forhold til brandingen af Tampax. Den stammer fra en amerikansk satirefilm og har allerede medført en vis furore rundt omkring på nettet.

Det er muligt, at der sidder en reklamemand og tænker, at sådan skulle man lave reklamer i virkeligheden. Men vi lever også i en tid, hvor der skal tages endog meget store hensyn til alle mulige mennesker og deres holdninger. Og mange er decideret bange for at lave en reklame, der støder uanset budskab. Især når vi taler om kommercielle reklamer, hvor der skal sælges produkter og tjenes penge. Det gør så, at man må spille på alt hvad man kan inden for rammer, der indsnævres for hver gang en ny interessegruppe opstår. Om det er en sund udvikling eller ej, vil jeg lade være op til dig at vurdere.

Denne “reklame”, bryder dog reglerne.

 

Det skal dog nævnes, at reklamen muligvis er inspireret af denne ægte franske reklame!

enhanced-buzz-8261-1370952626-2