Lego – igen maj29

Tags

Related Posts

Share This

Lego – igen

Der er ingen tvivl om, at Lego har medvind. Salget stryger afsted, de tjener rigtig gode penge. Og bortset fra lidt hosten omkring deres serie til piger og farvevalget ved samme serie, så lader det ikke til, at de kan gøre ret meget forkert.

Det samme gælder deres markedsføring. For nogle dagen siden landede de så med deres kopi af Star Wars X-Wing på Manhattan i New York. 5,3 millioner klodser og en samlet vægt på mere end 20 tons. Den er lavet i Tjekkiet og er derefter puttet i kasser og fragtet til New York inden den lander på sin faste plads i Legoland i Californien.

De har fået et væld af gratis omtale på en masse forskellige medier – gratis. Et stort publikum står jublende og vigtigere endnu, de filmer hele seancen. Og hvis en del af dem, lægger deres eget klip op diverse sociale medier har vi en snebold, der er gået i gang med at rulle. Det er ganske enkelt godt gået. Bevares, Lego har de økonomiske muligheder – og ikke mindst modet til at udføre dette stunt. Godt tænkt, men har du ikke så mange penge, kan mindre også gøre det.