Webby Award apr16

Tags

Related Posts

Share This

Webby Award

En Webby Award gives for fremragende markedsføring på Internettet. Prisen uddeles en gang om året af The International Academy of Digital Arts and Sciences. Kategorierne er blandt andet websites, interaktive reklamer, online film og video samt mobile.

Inden for hver kategori udpeges to vindere. En udpeges af uddeleren og en af publikum, der stemmer i en begrænset tid på Webby. Det er en af de ældre internet orienterede priser og var på en tidspunkt kendt som Internettets Oscar.

Og som du nok har regnet ud, kommer denne nyhed først og fremmest til dig, fordi der er en dansk virksomhed blandt de nominerede. Det drejer sig om Only, der har fået lavet en reklame på ikke mindre end 4 minutter. Den er nu ganske godt lavet, og skal nok ramme målgruppen, der er piger på mellem 15 og 25 år.