Smart kampagne apr05

Tags

Related Posts

Share This

Smart kampagne

Det er sjældent jeg får reklamer på min bopæl. Ganske enkelt fordi, vi har et af de der klistermærker siddende. Så vil nogen måske mene, at man vel dårligt kan beskæftige sig med markedsføring. Tja, vi blev trætte af at slæbe de samme reklamer ind, som vi efterfølgende slæbte ud igen i skraldespanden. Vil jeg endelig se reklamer fra en af de sædvanlige afsendere, findes der en hjemmeside til samme formål uden, at der er brugt en utrolig mængde papir på den trykte udgave.

Nå, men i dag modtog jeg – trods klistermærke – en reklame fra en ejendomsmægler, og den er så til gengæld værd at nævne. Simpelthen fordi den er rigtig god. Som du kan se på forsiden, vil man uvilkårligt tænke; hvem kender vi, der er på Hawaii… Jeg var så heldig at se den rigtige side først!

postkort-forside

 

Bagsiden, er også godt lavet. En “feriehilsen” og ikke mindst QR koden, der er brugt i stedet for et firmærke. Godt lavet.

postkort-bagside