Pepsi pinligt?

For et par uger siden lancerede Pepsi en reklame for Pepsi Max. Man modellerer rundt på den kendte NASCAR racerkører Jeff Gordon og sender ham ind til en brugtvognsforhandler, hvorefter de prøvekører en hurtig bil uden at sælgeren tilsyneladende er klar over hvem chaufføren er. Med skjulte kameraer filmes det hele og det ser alt sammen meget sjovt ud. Problemet er desværre nok bare, at reklamen er falsk. Alt er indstuderet.

Ifølge Business Insider gælder det følgende punkter:

  1. Bilen i reklamen er slet ikke brugt. Interiøret stammer fra den seneste model, der først kom på markedet i 2013.
  2. Dækmærker på parkeringspladsen viser, at der har været mere end en optagelse.
  3. Den specialbyggede Pepsi Max dåse sættes i en kopholder, men en Camaro har slet ikke en kopholder i udstyrspakken.

Der er flere ting, der tyder på, at det hele er fusk. Sågar en kilde, der godt nok er anonym. Reklamen er fin, men tilsyneladende opstillet fra ende til anden. Spørgsmålet er så, om du kan se reklamen og ikke blive skuffet. Og hvis det er tilfældet, har Pepsi gjort et virkelig dårligt stykke arbejde.