Galleri eller butik? apr21

Tags

Related Posts

Share This

Galleri eller butik?

Jeg har skrevet det før og gør det gerne igen. Marketing er mange ting. Der er nærmest ingen grænse for, hvad marketing kan dække over. I dette tilfælde, ser jeg det som marketing, hvordan en butik er indrettet. Ganske enkelt fordi nogle butikker indretter sig så særegent for ikke at sige fantastisk, at det er marketing i sig selv. Ganske enkelt fordi indretningen alene nærmest er garanteret omtale. Og omtalen alene, når nu indretningen er så voldsom lækker, som tilfældet er med dagens eksempel, vil bringe kunder til, som skal opleve beskrivelserne med egne øjne.

Hvem havde troet, at en cykelforretning kan indrettes så flot, at den nærmest tager pusten fra en. Sådan en cykelforretning faldt jeg over i dag. Desværre ikke med egne øjne, men ved en rundtur på Internettet. Her var der ikke langt fra at tænke om man kikkede ind i et galleri eller en cykelforretning. Døm selv.