Fænomenet Psy apr19

Tags

Related Posts

Share This

Fænomenet Psy

Tilbage i midten af juli i 2012, lagde Psy sin nu verdensberømte “Gangnam Style” video ud på YouTube. Til dato er den blevet set mere end 1,5 milliarder gange. 1,5 milliarder gange! Og sidst jeg skrev om, handlede det om hvor vidt han ville kunne følge op på den succes.

Nu har Psy så lagt den næste video ud på YouTube. Og resultatet er ikke til at tage fejl af. Videoen blev lagt ud den 13. april og er i skrivende stund blevet set mere end 159 millioner gange.

Undervejs har den så slået nogle rekorder. Det er den hurtigste til at blive set mere end 100 millioner gange, og med 20 millioner hits de første 24 timer, er den tidligere rekord også slået. Og det med flere længder. Den hidtidige rekort stor Justin Bieber for med “sølle” 8 millioner hits.

Den store succes har da også medført, at det agentur, der står bag Psy oplever også fremgang. I hvert fald på børsen. I 2013 er værdien på dette selskab, YG Entertainment, steget 43% i værdi.

Alt i alt, er det ganske imponerende godt gået af Psy. Uanset om man kan lide musikken eller ej, må man lette på hatten. Videoen skal du naturligvis ikke snydes for. God fornøjelse.