Beyonce billeder II apr24

Tags

Related Posts

Share This

Beyonce billeder II

Tilbage i februar skrev jeg om en række billeder, der var taget af Beyonce under halvlegsfesten i Superbowl. Billederne viste stjernen fra nogle andre sider end vi er vant til. Det vil sige grimasser og det bekom sandelig ikke Beyonces agent vel at skulle se den slags billeder i aviserne. Han forsøgte at få dem fjernet, men uden held. Og desværre for agenten, steg brugen af billederne ligesom den forfængelige holdning til rigtige billeder af et menneske også førte til, at billederne blev brugt i forskellige situationer. Stjernen blev altså endnu mere eksponeret med de “dårlige” billeder. Agenten velmenende forsøg på at styre alt omkring Beyonce led altså et alvorligt skibbrud.

Nu forsøger de så en anden strategi. Det vil ikke være tilladt at tage pressebilleder under koncerterne fremover. I stedet vil aviserne få udleveret 3-5 forhåndsgodkendte billeder af stjernen. Men den går så heller ikke, for aviserne er ikke interesserede i at vise de samme billeder som alle konkurrenterne. Der er med andre ord åbnet op for, at alle dem på de første række kan tjene penge på at sælge deres billeder til højestebydende – og det er vel at mærke billeder taget i svingende kvalitet.

Faren ved denne form for forfængelighed er naturligvis, at fansene får for meget. Ligeledes er der fare for, at der vil gå yderligere sport i at tage lidet flatterende billeder og der vil ligeledes være mulighed for, at Beyonce indgår i nye sammensatte billeder på grund af noget så menneskeligt som grimasser.

Det er ikke nemt at være stjerne, men det bliver heller ikke nemmere, når forfængeligheden fylder for meget.