Reklamekrig mar13

Tags

Related Posts

Share This

Reklamekrig

I andre lande ser man ind imellem virksomheder køre hårdt på i forhold til deres konkurrenter. Det er sjældent det sker i Danmark, men discount krigen i dagen er tilsyneladende blusset op. Så meget, at to stridende parter kører reklamer mod hinanden. Først indrykkede Netto en reklame rettet imod Fakta. Dagen efter kom svaret så fra Fakta. Det store spørgsmål er naturligvis om det virker, eller om vore indkøbsvaner er så indgroede, at vi ikke bare sådan lige skifter sted. Jeg har altid haft den holdning, at det ikke burde være nødvendigt at svine en konkurrent til. Hvis man ikke kan stå alene uden at sværte andre til, skal man alvorligt tænke over sine produkter eller forretningsmetoder. Fine tanker til side. Her er de omtalte reklamer.

Netto den ene dag, og Fakta dagen efter

Netto den ene dag, og Fakta dagen efter