Onfone bøde mar12

Tags

Related Posts

Share This

Onfone bøde

I en lidt ældre sag, der tog sit udspring i marts måned 2012, kom Onfone galt afsted i deres tv reklamer fra den måned. De gjorde et stort nummer ud af at gøre opmærksom på, at der hos Onfone ikke findes gebyrer. Fint nok, bortset fra, at de havde overset deres eget oprettelsesgebyr.

Reklamen lovede med andre ord mere end den kunne holde og det medførte en politianmeldelse fra Forbrugerombudsmanden. Og nu er regningen så kommet. Ikke mindre end 200.000 DKK skal Onfone betale i bøde – og det har de accepteret.

Direktøren for Onfone, Morten Strunge, er naturligvis ked af sagen, og siger til tv2.dk:

– Det er en trist sag for os, og vi har rettet ind siden da. Vi har trådt ved siden af og accepterer afgørelsen 100 procent.

Men han siger også, at han er ked af, at Onfone er blevet misforstået i reklamerne, når det nu er en mærkesag, at Onfone at alt er inkluderet. Man kan vel med rette sige, at Onfone selv er skyld i misfortåelsen.

Det er i dette tilfælde, som så mange andre, nemt at sidde og kikke i bakspejlet og været klog. Så det vil jeg undlade her.