Ekstra Bladet – Nyt design II feb05

Tags

Related Posts

Share This

Ekstra Bladet – Nyt design II

For to dage sige skrev jeg om Ektra Bladet og brugen af annoncer i det nye design. Nu så jeg tilfældigvis deres side i dag uden den omtalte AdBlocker. Forskrækket, oprørt og ikke mindst irriteret var blot nogle af de ord, der fløj gennem hovedet.

Jeg sidder med en skærm, der har en opløsning på 1920×1200 pixels. Altså en 24″ skærm, så der burde være plads til det hele. Men aldrig har jeg set noget lignende. Bedøm selv billedet herunder. Det er rystende, hvis det får lov at passere.

Det blå felt markerer, det der reeelt har med nyheder at gøre. Man skal lede godt efter det. Det er simpelthen ringe!

Det blå felt markerer, det der reelt har bare lidt med nyheder at gøre. Man skal lede godt efter det. Det er simpelthen ringe!