Beyonce billeder

Det er godt at have en agent, hvis man er så stor en stjerne, at de mange aftaler kan virke uoverskuelige. Som nogle måske ved, optrådte Beyonce ved Super Bowl halvlegs fest. Det afstedkom nogle billeder, hvor Beyonce viser sig som det almindelige menneske hun også er. Altså med fagter, pudsige ansigtsudtryk og så videre. Det er der for så vidt ikke noget odiøst i. Problemet opstår, da BuzzFeed viser en hel serie af billeder på deres hjemmeside – Se dem her – og efterfølgende får en mail.

Beyonces agent mener ikke, at disse billeder viser stjernen fra hendes bedste side, og derfor bedes BuzzFeed om at fjerne dem. Det ønske har BuzzFeed ikke ønsket at efterkomme, og her kunne historien såmænd have sluttet uden, at nogen havde hørt meget mere. Mailen har været offentliggjort, og det har fået flere medier til at vise samme billeder. Agenten har dermed smidt en håndgranat i hovedet på sig selv.

Ind til videre er det kommet så vidt, at Huffington Post blandt mange andre, der har rigtig mange læsere også har taget historien op. Og de har nogle kradse bemærkninger til agenten.

Som så mange andre steder, skal der ikke mange fejltrin til, førend man står midt i en situation, hvor alt er uden for kontrol på trods af ønsket om det modsatte. Agenten har med andre ord ikke bare pustet til ilden. Hun har selv smidt flydende brændstof hen over bålet alt sammen grundet forfængelighed og ønsket om, at ens arbejdsgiver skal fremstå som noget i agentens øjne fuldstændig perfekt og alt for blankpoleret.

Man skal tænke før man taler eller skriver. Især hvis man vil beskytte et vigtigt brand.