Banksy PR feb16

Tags

Related Posts

Share This

Banksy PR

Er du en lille smule, altså vi taler en lille smule interesseret i kunst eller street art om man vil, har du sikkert hørt om Banksy fra tid til anden.

Nu skal dagens indlæg dog ikke handle om kunst, for det har jeg ikke megen forstand på. Det handler om en kunster ingen kender til. Der er naturligvis en lille flok, der godt ved, hvem han er. Men derudover findes der ikke et billede af ham. Ikke desto mindre er hand kendt i vide kredse. Det er god markedsføring. Det handler ikke om ham som sådan. Det handler om hans kunst eller produkt om du vil.

Og ved at vedblive anonym, skal han ikke besvare en masse spørgsmål. Folk skal ikke forholde sig til ham som person. De kan “nøjes” med at nyde/ikke-nyde og fokusere udelukkende på hans kunst som i øvrigt er grafitti på væge rundt omkring i forskellige lande.

Man kan ikke købe hans kunst, da den oftest er lavet på husvægge. Det har dog ikke afholdt flere fra at sælge væggen og så må eje den nye ejer ellers bruge tid på at finde en løsning. Det er da genialt. En kunster, der ikke ønsker at tjene på sin kunst men hellere vil have at alle skal kunne nyde den i det fri rum. Og hvis kunst mange gerne vil have luns af – inklusive undertegnede på trods af den manglende og tynde viden om kunst.

Nyd et udsnit af hans kunst, som ofte har et ironisk budskab eller kritisk budskab.