Twitter brølere 2012 – IV

Man kan måske mene, at Twitter ikke er så voldsomt aktuelt i Danmark – og det er som sådan også rigtigt nok idet den sociale tjeneste ikke fylder voldsomt, hvis man ser på antallet af brugere. Alligevel er brølerne interessante, for de kunne lige så godt være foregået på Facebook.

Således var det i oktober måneden KitchenAids tur til at nosse i den. Forestil dig, at den amerikanske valgkampagne kører for mere eller mindre fulde tryk. Barack Obama mister midt i det hele sin bedstemor. Det beslutter en person hos KitchenAid sig for at kommentere på virksomhedens officielle Twitter side. Således skrev vedkommende:

“Obamas gma [grandma] even knew it was going 2 b [to be] bad! She died 3 days b4 [before] he became president.”

Ikke så godt, og på ingen måde gennemtænkt på nogen måde. Tweetet blev da også fjernet en time senere og fulgt op med en undskyldning:

“Hello,everyone. My name is Cynthia Soledad, and I am the head of the Kitchen Aid brand. I would like to personally apologize to President Obama, his family and everyone on Twitter for the offensive tweet sent earlier. It was carelessly sent in error by a member of our twitter team who, needless to say, won’t be tweeting for us anymore. That said, I take full responsibility for my team. Thank you for hearing me out.”

Udover, at personen laver en fejl og aldrig kommer til at tweete for KitchenAid igen, så lever tweetet sit eget liv på Internettet  forevigt – uden for kontrol af KitchenAid.