Trivago testen jan03

Tags

Related Posts

Share This

Trivago testen

Trivago skulle efter sigende være verdens største prissammenlignings sted, når det drejer sig om overnatninger på hoteller jorden rundt. 500.000 hoteller skulle således være at finde i deres database. Det er jo imponerende. Og jeg har set nogle af deres annoncer på engelsk og de er såmænd fine nok. Sjove, flot filmet og hurtige til at komme til pointen.

Den danske kampagne, har de så valgt at eftersynkronisere og der må jeg nok sige, at filmen knækker i bogstavelig forstand. Jeg forstår ikke, at man bruger penge – forholdsvis mange penge – på at komme ind på det danske marked, for så at bruge en person, der ganske enkelt ikke er dygtig nok. Det lyder nærmest som om de har kaldt ud i kontoret efter en som kunne tale dansk eller noget der ligner. Og ham fandt de så og brugte ham.

Det kan også være, at det blot er undertegnede, der er hysterisk, men jeg mener ikke det højner deres troværdighed.