Stauning Whisky

Dansk whiskey. Dansk single malt whisky. Det er ikke tit man hører disse ord så tæt på hinanden. Men ikke desto mindre findes produktet. Og der er faktisk tale om et mærke, der bliver mødt med respekt.

Ja, faktisk anerkender en af de største anmeldere det danske produkt. Whisky eksperten Jim Murray giver Stauning Whisky, som producenten bag hedder, rigtig gode skudsmål  til deres produkter. Topkarakterer fra en af de mest anerkendte anmeldere hjælper naturligvis et produkt rigtig godt på vej. Et produkt, der selvsagt er i topklasse.

Respekten for det danske produkt gør, at alle spørgsmål om kvalitet er ryddet af vejen. Læg dertil, at eksempelvis Berlingske Tidende skriver en artikel om Stauning Whisky. Så er man virkelig nået et godt stykke vej. En avis, der naturligvis også har whisky interesserede blandt deres læsere.

Selvsamme dag indsætter de et opslag på deres Facebook side, der ind til videre har 1.542 fans. Det har naturligvis også hjulpet på vej, at NOMA har Stauning Whisky på menukortet. Endnu et kvalitetsstempel.

Et produkt, der er gennemført, en venlig presse, en venlig og glad anmelder, en verdenskendt restaurant. Det skal blive spændende at se, hvordan de vil klare sig fremadrettet. Succesen synes dog åbenlys, da de har udvidet deres destilleri og nu producurer 12.000 liter whisky. En fordobling på forholdsvis kort tid. Det er godt gået.