Nyt år – godt nytår jan01

Tags

Related Posts

Share This

Nyt år – godt nytår

Nytåret markerer, at et år har fundet sin afslutning, og et nyt kan begynde. Bevares det markerer ikke meget andet. Tiden går jo uanset, hvad vi måtte kalde de forskellige perioder. Og dybest set er årstal, måneder og dage blot et instrument til, at vi kan finde rundt i det vi nu går og laver. Men ikke desto mindre bruges denne dato til mange ting. Feste, se gamle venner eller være sammen med familien.

Det nye år bruges ofte også til at markere forandring. Nogle vælger at kalde dem nytårsfortsæt. De bliver meget ofte brudt igen. Især dem, der omhandler rygestop, vægttab eller lignende. Men det er jo også en chance til at hanke lidt op i sig selv. For det lykkes naturligvis også for nogle at føre deres planer ud i livet.

Har du tænkt på, hvad du vil forandre. Hvordan du vil forbedre dig. Hvordan du vil blive bedre til at markedsføre dig selv eller din virksomhed. Skal der læses nye bøger? Skal gamle hives ned fra såvel den analoge reol som den digitale, idet gamle idéer ikke dør blot fordi verden er i konstant forandring.

Har du tænkt dig at bruge nytåret som afsæt eller vil du fortsætte som hidtil?