Starbucks gavekort

For en uges tid siden sendt Starbucks et gavekort på gaden. Ikke et hvilket som helst gavekort. Det er lavet i stål og det alene koster 50$. Selve gavekortet koster 450$, men er “kun” 400$ værd, når det skal bruges. Kunderne betaler altså 50$ for at kunne vise sig frem med dette kort. Og jeg mener vise sig frem, for der produceres kun 5.000 styk. Og eftersom, der ligger over 13.000 Starbucks i USA, vil der være steder, hvor man aldrig vil opleve kortet.

Man kan sige meget om prisen på kortet og antallet, og at det måske, bare måske,  er lidt ude på et overdrev. Men det skulle undre om ikke alle kortene vil blive revet væk. Ganske enkelt fordi, der nok skal være 5.000 mennesker, der vil betale prisen for at skille sig ud fra mængden.

Så set i det lys, er det ganske godt tænkt af Starbucks eller hvem der nu rettelig skal have æren. Men kunne den gå i Danmark? Er der nogen, der har modet til at prøve?