Fyrværkeri dec18

Tags

Related Posts

Share This

Fyrværkeri

Hvert år i december, kører de sædvanlige reklamer for fyrværkeri. I år, som i fjor, er det den altid fejrende mand, der ikke lader nogen lejlighed gå fra sig for at fyre krudt af. Og ja, jeg skulle måske ligesom dig også lede lidt efter virksomheden, der står bag. Det et er Jem & Fix.

Reklamerne er enkle. Der er brugt, for mig ukendte skuespillere, og de gør det efter min mening ret godt. Altså bortset fra, at jeg ikke altid kan huske afsenderen.

En nyere reklame, hvor selveste Nicolas Bro medvirker, er så seneste skud på stammen. De er fint lavet, godt filmet og alt det der. Men, og det er et stort et, som jeg troede vi efterhånden var sluppet fri af. Den der dumme dumme mand, der er sin kone og denne gang også børn fuldstændig underdanig. Undskylder alt overfor alle, og finder kun ro helt nede i den allerdybeste del af huset, nemlig kælderen indtil hans kone skriger på ham igen. Jeg er træt af denne type reklamer. Træt. For der har været for mange af dem.

Jo, tænker du nok. Hvad med reklamerne fra Danske Spil og den meget dumme kvinde, der ikke aner noget om sport. Tja, de har vist også set deres tid. De er heller ikke sjove mere. Men okay, som mand må jeg så også indrømme, at førnævnte T Hansen reklame måske nok irriterer mig mere, fordi det atter er mændene, der står for skud. I det mindste holder kvinderne deres uvidenhed for sig selv i tips reklamerne, mens mændene stilles helt frem i andre. Det burde ikke være nødvendigt.

Skal alle reklamer så være politisk korrekte? Nej, for pokker. Det kan også være, at jeg bare ikke forstår den dybere mening med T Hansen fyrværkeri reklamerne. Det kan faktisk sagtens være tilfældet.