Endnu en ridse

Alle der følger lidt med i mobilverdenen ved, at der har været lidt problemer med Apple korttjeneste. De ville fri af Google og lavede derfor deres eget program. Det var dog så behæftet med fejl, for nu at sige det mildt, at det nærmest blev latterliggjort alle steder, der skriver om den slags. Det kostede også hoveder hos Apple. Og for at runde det hele af, var selveste CEO Tim Cook ude med en officiel undskyldning.

Nu er der så tilføjet endnu et kapitel til programmet. Det viser sig, at politiet i delstaten Victoria, Austrailien officielt er ude at advare imod brugen af programmet. Desværre har de flere gange måtte redde eller hjælpe uheldige brugere af programmet ud af vildmarken. Problemet er blandt andet, at en by på Apples kortprogram reelt ligger 70 kilometer i en anden retning. Heldigvis er ingen endnu kommet alvorligt til skade.

Nu skal man jo ikke muntre sig på andres bekostning, men når det er sagt, så understreger det jo blot de problemer Apple har med programmet, og det store spørgsmål er nok, om der nogensinde vil være 100% tillid til det.

Lektien? Lad være med at sende halvfærdige og uigennemtænkte produkter eller løsninger på gaden.