USA udsalg nov28

Tags

Related Posts

Share This

USA udsalg

Du har sikkert hørt om Black Friday og Cyber Monday. De to dage, hvor amerikanerne går fuldstændig amok i gode tilbud og brugerne en anselig mængde penge. Førstnævnte gælder den fysiske handel, mens den anden handler om online handel.

Det spændende i den forbindelse er tallene, og dem er amerikanerne til hver en tid leveringsdygtige i. Men for de fysiske butikker, er tallene ikke muntre. I forhold til i fjor, er der tale om en nedgang i salget på 1,8 procent. Og paradoksalt nok, satte online salget rekord i fredags, altså inden Cyber Mandag. Der gættes på, at omsætningen i online butikkerne rundede 1 milliard dollars – altså i omegnen af 5,75 milliarder kroner på en eneste dag.

Der forventes dog, at salget overgås på selve Cyber Mandag. 1,5 milliarder dollars lyder estimatet på. På en eneste dag!

Billedet er fra www.valleynewslive.com