Nye produkter

Hvad gør man, når man allerede har et produkt på hylden, og har annonceret et nyt i stort set samme indpakning men med lidt mere af det hele. Eller sagt på en anden måde; Google sælger allerede nu et produkt kaldet Nexus 7. Den model udvides med en ny, der indeholder lidt flere tekniske ting. Modellen er annonceret til at komme i løbet kort tid og medfører at lillebroren falder i pris.

Nu er det normalt, at der komme nye produkter ofte i gadget verdenen, men ikke desto mindre ser Google gerne, at der ikke efterlades nogle sure kunder, som sikkert ville have ventet med at købe såfremt de kendte til eksistensen af den kommende model, når nu prisen falder med 50$.

Derfor gør Google det eneste rigtige, og tilbyder en pris garanti til de mennesker, der har købet modellen efter en given dato – ja faktisk helt tilbage fra den 14. oktober. Disse kunder kan altså få godtgjort differencen og få penge retur.

En simpel løsning på et forholdsvist simpelt problem.