Cyber Monday nov30

Tags

Related Posts

Share This

Cyber Monday

Som jeg skrev om i går, har amerikanerne haft to dage med fantastiske tilbud. Den ene Black Friday er en offline version af Cyber Monday. Det skal dog lige indskydes, at der blev solgt rigtig meget online på Black Friday. Simpelthen for at tage brodden af de mange mennesker, der som altid giver den gas.

Nu er tallene så kommet for Cyber Mondays vedkommende. Og i forhold til offline dagen, hvor salget faldt med 1,8 procent, er tallene online delen noget mere opmuntrende. En stigning på 28,4 procent i forhold til sidste år. Det er naturligvis opmuntrende for online butikker, men knap så godt for de fysiske butikker.

En af de ting jeg har lagt mærke til inden Cyber Monday blev skudt i gang, er en massiv gang gratis reklame fra mange forskellige gadget sider på Internettet. Nogle havde sågar delt deres artikler op i forskellige producenter, så kunderne blev hjulpet rigtig på vej.

Nu skal det ikke lyde som om, jeg har noget imod gratis reklame, tværtimod. Det er den bedste slags. Desværre er de danske dagblade lidt tilbageholdende med samme service. Men så må man jo ty til andre metoder for gratis at nå ud til sine kunder.

Og det skal heller ikke lyde som om, salget ikke var gået lige så godt uden den megen omtale. Det var sikkert gået fint. Men lidt hjælp er jo aldrig af vejen.

Billedet er fra www.valleynewslive.com