Tags

Related Posts

Share This

Antireklame

For efterhånden noget tid siden røg kendisparret Rihanna og Chris Brown ud i en større mediestorm, da det kom frem, at Chris Brown havde været overordentlig hårdhændet ved hans daværende kæreste Rihanna. Og her lang tid efter forfølger denne episode stadig den amerikanske kunster.

I forbindelse med hans tourn rundt i Europa. Således er der ved flere koncerter blevet hængt plakater op som en reklame eller måske rettere anti-reklame for hans koncerter, for ud over at vise datoen for den næste koncert, er plakaten udstyret med et billede af en forslået Rihanna. Aktivisterne mener således ikke, at Chris Brown skal have muligheden for at komme videre. Jeg skal ikke ud i en større diskussion om retfærdigheden omkring dette, men blot gøre opmærksom på, at det også for almindelige virksomheder kan være omsætningsnedsættende at træde alt for meget ved siden af. “Folk” har i dag en rigtig god hukommelse, og de er klar over, at de ved rette midler har stor indflydelse på “slagets gang”