Emmerys brøler II okt23

Tags

Related Posts

Share This

Emmerys brøler II

Knap var blækket tørt efter den første afsløring, hvor Emmerys er blevet taget i ikke at riste deres kaffe selv på trods af, at medarbejderne stadig reklamerer for dette på deres T-shirts og det også – indtil artiklen kom i avisen – stod på hjemmesiden, så viser det sig nu også, at Emmerys ikke selv bager deres eget brød. Og i den  forbindelse render medarbejderne rundt i T-shirts, der tydeligt gør opmærksom på, at der i Emmerys brød kun bliver brugt mel, salt og vand til at bage brødet med. De har således været kendt for ikke at bruge gær i deres brød. Det passer desværre ikke.

Brødet bliver bagt ude i byen, og der bliver også brugt gær. Grund til, at brødet ikke længere laves hos Emmerys er den ekspansion virksomheden har været ude i. Deres bageri er simpelthen ikke stort nok. Men de er dog involveret i produktionen.

Som forleden således også denne gang vil direktøren rydde op. Alt imens tilliden til den virksomheden og deres prismæssigt dyre produkter, ligeså stille daler og daler. Nu kan man så bare frygte, at en tredje afsløring er på vej.