Nyt slogan efter 50 år aug28

Tags

Related Posts

Share This

Nyt slogan efter 50 år

Helt tilbage i 1962 om et reklame bureau op med slogannet “We try harder” til biludlejningsfirmaet AVIS i USA. På det tidspunkt lå AVIS nummer 2 på listen efter Hertz og idéen var at forklare kunderne, at de altså arbejdede hårdere. Strategien lykkedes, og efter nogle år var rollerne byttet om. Men sådan ser det ikke ud i dag.

AVIS ligger nu nummer 3 på listen, bagefter Enterprise og Hertz!

Dette slogan er nævnt i flere af de bøger, jeg gennem tiden har læst om marketing, og det slogan vil man nu lave om. Det sker i takt med ansættelsen af en ny CMO i fjor. Og der er ikke tale om forandring for forandringens skyld. Ikke når man tager placeringen på “hitlisten” i betragtning.

Det nye slogan bliver “It’s your space”