Pop-Up reklamer apr28

Tags

Related Posts

Share This

Pop-Up reklamer

Jeg har beskrevet det før, men det til trods, er det nødvendigt at vende tilbage til problematikken igen.

På det seneste er flere sider begyndt at smide en pop-up reklame op ovenpå siden, når den er loadet færdigt. Hos eksempel vis comon.dk og bauhaus.dk drejer reklamen sig om, at de gerne vil have, at brugerne tilmelder sig virksomhedens nyhedsbrev. Man skal som bruger aktivt trykke luk, for at slippe for reklamen.

Og på et vist antal hjemmesider, dukker pop-up reklamer op angående ønsket om, at brugerne skal være med til at som der står: “Hjælp os med at blive bedre”. Jeg har endnu til gode at trykke på en af disse bokse, så jeg ved ikke hvor mange spørgsmål man skal svare på, førend hjælpen er komplet.

Tidligere i dag opdagede jeg så en ny variant. På inc.com bliver siden mørk og der dukker en reklame op Det nye er, at man som bruger ikke kan lukke reklamen, men er tvunget til at vente 15 sekunder førend alt er “normalt”. På Tipsbladet, det er trods alt kun 10 sekunder man er tvunget til at vente på det ønskede indhold.

Jeg har stor forståelse for, at visse sider er tvunget til at have disse reklamer, da det sikrer en vis indtægt. Det store spørgsmål er blot om det virker, og om det måske skræmmer flere væk end det holder på brugerne. Det giver sig selv, at prisen for en reklame hænger nøje sammen med antallet af besøgende. Og falder dette antal, bliver prisen også lavere. Det er med andre ord en meget fin balancegang virksomhederne er ude i. Jeg vil råde til forsigtighed, for reagerer de fleste som jeg, så virker det ikke. Men hvad synes du?