Et hurtig tip

Når jeg er på café og eksempelvis har lidt tid til overs før min aftale dukker op, er det blevet lidt en vane at læse de seneste nyheder, spiller eller andet på telefonen. På flere af caféer jeg oftest besøger, er der mulighed for at benytte et hotspot. Det er også en fin service, men det er alt andet lige noget bøvlet at skulle igennem betalingsproceduren på en smartphone.

Og her er det så, at idéen kommer. Hvorfor ikke have et gratis hotspot til kunderne. Hvorfor er det, at der skal presses penge ud af alt på bekostning af service og dermed også positiv omtale. Det er begrænset hvad denne løsning koster, og prisen på en fornuftig forbindelse er også til at overkomme. Og var der nu gratis internet, kunne der jo være, at kunderne blev lidt længere og måske endda brugte flere penge.

Hvis caféen virkelig gjorde sit arbejde godt, kunne de lave en QR kode, der automatisk logger kunden på netværket. Sidstnævnte kan i skrivende stund kun bruges til Android telefoner.

Ydermere kunne caféen jo benytte sig mere offensivt af det faktum, at mange Facebook brugere gerne gør opmærksom på, hvor de er. Det kunne jo udløse et stykke ordentligt chokolade eller lignende at gøre opmærksom på sin placering. Beskeden rammer jo alle vennerne hos den pågældende bruger, og vi har i gennemsnit 160 mennesker på vores liste.

Den gratis forbindelse kunne også bruges til at fortælle om alle de gode ting man oplever på den pågældende café, den uovertrufne service, billeder er pludselig gratis at oploade til Facebook, og så videre