Skil dig ud!

Det er ingen hemmelighed, at det er svært at drive virksomhed i dag. Der går nærmest ikke en dag, hvor man ikke kan læse om, hvor galt det står til i verden. Den finansielle krise nævnes stort set hver eneste dag. Og naturligvis skal alle skriverierne tages alvorligt. Men når det er sagt, så må den heller ikke fylde helt ens opfattelse af virkeligheden. Ja, det er svært og ja, der skal kæmpes.

Men faktisk er der noget du kan gøre. Du kan skille dig ud. Og at dømme efter mange af de butikker jeg er i berøring med i form af køb, så er der stadig mange, der fejler med selv de mest åbenlyse ting – ting som jeg ikke forstår de har råd til at overse. Og du kan tilmed skille dig ud uden at skulle bruge penge på det:

  • Besvar opkald eller e-mails inden for 30 minutter
  • Følg op på en afsluttet handel allerede dagen efter, hvis du har mulighed for det
  • Vær fuldstændig ærlig om dine produkter
  • Foreslå alternativer
  • Lever før tid
Fem hurtige råd – gratis råd vel at mærke! God fornøjelse med dine kunder.